Barion Pixel

A 2. ajándék medál kiválasztása várakozáson felüli aktivitást váltott ki Facebook oldalunkon. Köszönjük mindenkinek, aki szavazatával elősegítette a választást!

A legtöbb kedvelést a Csillagvirág medál kapta, így 2020.02.07-én a szív medál mellett ez kerül még kisorsolásra.

Izgatottan várjuk mi is, hogy kik lesznek a szerencsés nyertesek, akik egy–egy különleges, 3D nyomtatással készült titán medál birtokosai lesznek. Egy ilyen medál több, mint ékszer. Meggyőződésünk szerint egy életérzést is ad, hiszen egy innovatív technológia, a határtalan képzelet és egy kivételes tulajdonságú fém kombinációi. Ráadásul, tudomásunk szerint jelenleg más nem is készít ilyeneket. Nem csak Magyarországon, a világon máshol sem.

Egy ékszernek nemcsak az anyaga a fontos, hanem az egyedisége, a különlegessége, a személyre szabottsága is. A 3D nyomtatás lebontja azokat a formai korlátokat, amelyek a hagyományos technológiák sajátjai. A titán pedig az egyetlen elem, amely a szépség, a szilárdság, a könnyű súly és a biokompatibilitás egyedülálló kombinációját kínálja.

A titánból készült ékszerek az 1990-es években jelentek meg az USA-ban, és mára a legdinamikusabban növekvő szegmenssé váltak.

A titán ékszer népszerűségét növeli, hogy

  • bőrbarát jellege miatt a fémallergiások is nyugodtan viselhetik (a titánt befogadja az élő szervezet, ezért készülnek titánból az implantátumok);
  • kemény és ellenálló fém, nehezen karcolódik, kopik és törik;
  • ellenáll a savaknak, lúgoknak, még a tengerben is viselhető;
  • színe hasonló az aranynál is jóval drágább platina színéhez.

A titán ékszer egy olyan Valentin napi ajándék, amely megdobogtatja a szívet.

Tavaly egy nappal Valentin nap előtt került beszerzésre az ajándék? Idén dönts időben!

Ennek érdekében, a hírlevélre történő feliratkozásod köszöneteként a honlapon elérhető medálok árából 2020.01.27 és 2020.02.02 között 15% kedvezményt adunk. A kedvezmény igénybe vételéhez a webshopon történő vásárláskor a használd a „Valentin2020” kuponkódot.

WEBSHOP

Élj a lehetőséggel és menj biztosra! Ne várd meg, hogy megnyered-e a felajánlott medálokat vagy sem. Amennyiben pedig megnyerted az egyik medált, és ugyanolyat rendeltél, abban az esetben kicseréljük azt egy másikra vagy visszatérítjük az árát. Így nincs kockázata a vásárlásnak.

Ne feledd! Az akció holnaptól, vagyis 2020.01.27-én 7.00 órától indul!