Barion Pixel

Rólunk

Kónya János – Dr. Pásztor Zsolt

Néhány évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba a 3D nyomtatással, és szinte azonnal csodálóivá, elkötelezett híveivé váltunk.

Az országban elsőként szereztünk be olyan 3D nyomtatót, mely titán orvosi eszközök, köztük implantátumok készítésére is alkalmas. Ezzel Magyarországon élen jártunk a fém 3D nyomtatás fogászati alkalmazásának elterjesztése terén, melynek révén új alapokra helyeztük a fogművek gyártását. Az eddigi tapasztalatokra alapozva jelenleg a technológia hazai egészségügybe történő bevezetésén dolgozunk.

Az elmúlt évek során számos hazai és nemzetközi szakmai szervezet munkájába kapcsolódtunk be, melyek egy részében vezető pozíciót is betöltünk: Mediklaszter, 3D Heals, Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform.

Az alapítói, és elnökségi tagjai vagyunk a 3D nyomtatással foglalkozó cégek együttműködését elősegítő Magyar Additív Gyártók Szövetségének. Ezzel összhangban küldetésünknek tekintjük a 3D nyomtatás szélesebb körben történő megismertetését, alkalmazásának elterjesztését.

Széles körű alkalmazhatósága, a technológiával készíthető termékek szépsége eredményeként a 3D nyomtatás számunkra a foglalkozáson túl szenvedéllyé, hobbivá is vált.

 

3D Moments

Különleges ajándékok 3D nyomtatással

Az ajándékok, azon belül is különösen a titán ékszerek világa ragadott meg bennünket. A 3D nyomtatással olyan, különleges formájú ékszerek állíthatók elő, ami más technológiákkal egyáltalán nem, vagy csak nagyon körülményesen lehetséges.  A titán pedig az egyetlen elem, amely a szépség, a szilárdság, a könnyű súly és a biokompatibilitás egyedülálló kombinációját kínálja.

3D nyomtatónkra, szaktudásunkra és a titán megmunkálása terén szerzett több mint 20 éves tapasztalatunkra építve gyakorlatilag új dimenzióba helyeztük a titánékszerek gyártását.

A 3D Moments létrehozásának motivációja, hogy új lehetőséget, alternatívát kínáljunk azon magánszemélyek és cégek számára, akik egyedi, különleges ajándékokat, ékszereket keresnek.

Exkluzív ajándékok új megvilágításban

A 3D Moments kifejezett célja az újdonságok iránt nyitott, egyedit, különlegeset kereső személyek igényeinek kielégítése.

Gyere velünk és Fedezd fel Te is a 3D nyomtatás, illetve az ezzel készíthető termékek csodálatos világát! 

Szerezz felejthetetlen pillanatokat

3D nyomtatással készített ajándékkal!