Barion Pixel

Vigyázz, kész, jól figyelj, mert nem csalunk!

A 18. században biztosan boszorkányságnak kiáltották volna ezt a tevékenységet, de mára már tisztában vagyunk vele, hogy bizony a tudomány segítségével, valódi varázslatot idézhetünk elő. Varázslat a gyógyászatban, hiszen a hosszú évek, évtizedek alatt kifejlesztett gyógyszerek, halálos betegségeket gyógyítanak. Varázslat a szépítkezésben, az elterjedt zsírégetést elősegítő ultrahangos gépekkel, szoláriumozás lehetőségével, plasztikai sebészettel. Az élet számos területén ott van a szemmel látható és sokszor kézzel fogható, igazi csoda. Bele sem gondolunk milyen sok tudomány áll a színfalak mögött, csupán élvezzük vagy használjuk a feltalált és kifejlesztett tárgyak, ételek, szolgáltatások jótékony vagy számunkra értékes hatását. Na de miként lehet varázslatot teremteni az ékszerek világába? Hiszen jogosan merülhet fel a kérdés, hogy a csodásan csillogó, sokféle üzenetet hordozó, önmagukban is nagy jelentőséget és szerepet játszó ékszerek, hogyan lehetnének még ennél is varázslatosabbak?

Képzeld el, hogy megajándékoznád párod egy medállal, de nem tudod mit válassz, mert félsz, hogy nem találod el az ízlését, esetleg túl sablonosnak találja majd.

Ne gyötörd magad többé hasonló gondolatokkal, hiszen a megoldás már megszületett. A 3D Moments segítségével, különleges ékszert varázsolhatsz kedvesed számára.. Ints búcsút a sablonos világnak, és lépj be az egyedi ékszerek és a kreatív megoldások világába.

De hogyan is működik ez pontosan? Itt a lényeg, a varázslat mögötti kész tények. Elhúzhatjuk a függönyt? Készen állsz, hogy betekints a kulisszák mögé?

Az egyedi ékszergyártás kivitelezése egy ideje már ott lebeg a szemünk előtt, és a 3D nyomtatási technológiával végre meg is tudjuk mindezt valósítani. Ugyanis a 3D nyomtatás olyan egyedi, komplex formájú ékszerek gyártását teszi lehetővé, amely korábban nem volt lehetséges. A 3D-s eljárással készült ékszerek alapanyaga a titán. Szinte nem is volt kérdés, hogy miért ezt választjuk az “ékszer varázslat” alapanyagává, de az egyértelműség kedvéért lássuk, miért is tökéletes megoldás a titánium ékszer használata:

  • Keménység és tartósság: a titánium ékszerek ellenállnak a savaknak, lúgoknak, tengervíznek, gyógyvizeknek. Nem karcolódnak, kopnak, formájuk és fényük makulátlan marad.
  • Antiallergén viselet: ezeket az ékszereket fémallergiások is nyugodt szívvel viselhetik, ugyanis a használat során nem oldódnak ki belőle fémionok.
  • Variálható felület: az elképzelésektől függően a kigondolt ékszer lehet fényes, matt, szemcsés, vésett és mindezek kombinációja. Ezáltal tényleg csupán a képzeletünkön múlik a végeredmény.
  • Kedvező súly: a titánium ékszer, amennyire tömör és sűrű, annyira könnyű a viselése. Szinte észrevehetetlen viselője számára.
  • Korrózió és hőálló tulajdonságok: tehát a titánium ékszer nem színesedik el, és nem görbül meg hő hatására sem.

Visszatérve a 3D nyomtatás részleteire és előnyeire, fontos megemlítenünk, hogy ezzel az eljárással egy teljesen új kapu nyílt meg az ékszerkészítés piacán. Képzeld el, hogy kedvesedet egy szokatlan és különleges ékszerrel leped meg az évfordulótok alkalmából. 

Ezzel az eljárással teljesen új szintre emelhető az ajándékozás,amely által kifejezésre juttathatod szereteted, kreativitásod, vagy éppen magadon viselheted a te stílusodat tükröző, legkedvesebb ékszered.

Érdekel, mégis hogyan mutatnak elkészült termékeink? Tekintsd meg a jelenleg elérhető kínálatunkat!

3D Moments ékszerek