Barion Pixel

Sokak szerint a Valentin nap butaság, hiszen nem csak ezen a napon kell szeretnünk kedvesünket. Ez így igaz. Azonban úgy, ahogy elhunyt szeretteinkről is emlékezünk halottak napján, ahogy születésünk pillanatát megünnepeljük minden évben egy szülinapi összejövetellel, úgy a szerelmünkre és szeretetünkre fektetett hangsúlynak is adhatunk egy évben 24 órát életünkből. Szeressük minden nap, minden percében házastársunkat, gyermekeinket, szüleinket, barátainkat, de ezen a napon ünnepeljük azt, hogy van kit szeretni, hogy egyáltalán létezik a szerelem és a szeretet fogalma a világunkban, ami sok-sok ezer éve összetart családokat, társadalmakat, eszméket. Segít mások helyzetének megértésében, segít a nehéz szituációk megélésében és túlélésében, összehoz minket rég nem látott múltbéli ismerőseinkkel. Időn és téren át létezik, hiszen szeretetet ugyanúgy tudunk érezni elhunyt rokonaink, barátaink iránt, és szerethetünk valakit épp csak egy perce, de közel 70 éve is. Nos, ez a Valentin Nap igazi üzenete, és ezt az érzést próbáljuk átsugározni egyes tárgyakba, hogy azzal fejezzük ki az egymás iránti szerelmet, tiszteletet, szeretetet. 

Miért is ne lehetne megörökíteni ezt a csodálatos és szinte felfoghatatlan érzést?

A szerelemben és a szeretetben az az érdekes, hogy teljesen megfoghatatlan. Nem tudsz róla fényképet készíteni, nem tudod magadra ölteni, nem érzed az illatát, a tapintását. Egyszerűen a fizikai világunkban teljesen értelmezhetetlen jelenség. Mégis van, és mégis arra törekszünk, hogy kifejezzük ezt valahogy annak, akivel kapcsolatosan ezt érezzük. Az érzésről, amit sosem tudunk igazán jól megfogalmazni, mégis ott van minden boldog könnycseppben, a szerelmed, gyermekeid, szüleid ölelésében. Ezért hát igyekszünk a másiknak virágot, édességet vagy olyan élményt vásárolni, amivel ezt a megfoghatatlan dolgot mégis kifejezzük valahogy a fizikai világban is.

Hát ragadd meg ezt az érzést és ne engedd el többet.

És itt jön a valódi lényeg. Egy-egy ilyen ereklye egész életünkben elkísér, erőt ad, ha félünk valamitől, ha stresszesek vagyunk, ha ki kell állni mások elé. Kabala, ha szerencsére van szükségünk, ha segítségre szorulunk, ha életünk nagy eseményére készülünk. Ott van velünk szinte minden nap, elkísér mindenhova minket és ha ránézünk melegség tölti el szívünket. Az egyik legnépszerűbb ereklye, ami erre alkalmas, az ékszer. Ugye, milyen fontos szerepe van?

A legcsodálatosabb dolog pedig most jön!

Most lehetőséged van arra, hogy ezt az ereklyét szinte megszemélyesítsd. Válaszd ki kollekciónkból a számodra legkedvesebb ékszert és ruházd fel emlékekkel. Szóljon a szereteted bárkinek és bármiről, magaddal viheted akárhová.. Akár saját magadnak, akár egy általad nagyon szeretett félnek is választod ezt az ereklyét, biztos lehetsz benne, hogy különleges és egyedi lesz. Ez a 3D nyomtatással készült ékszerek varázslatos előnye.

Ajándékozd meg magad vagy szeretted Valentin Napra 3D nyomtatási technológiával készült ékszerrel. Itt meg is tudod nézni, a már elkészült ékszereinket.

Természetesen egyedi elképzelésed is meg tudjuk valósítani!