Barion Pixel

Csodás szív alakú medál kisorsolásával kezdtük meg a teljesen új, egyedi, titán ékszerek nyomtatását hazánkban. A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban úgy döntöttünk, hogy egy másik, 3D nyomtatással késíztett titán medált is kisorsolunk. Ehhez kérjük is a segítséget Facebook oldalunkon, hogy melyik legyen a kiválasztott a 3 medál közül. Január 24-én éjfélig lehet szavazni! Amelyik a legtöbb kedvelést kapja, az lesz a 2. nyeremény.

Úgy tűnik sokakat lenyűgöznek ezek a 3D nyomtatással készült titán medálok, ahogy minket is.

Néhány évvel ezelőtt kezdtük el alkalmazni ezt a technológiát, alapvetően orvosi eszközök, ezen belül is fogművek készítésére. Ezzel élen jártunk a fém 3D nyomtatás fogászati alkalmazásának hazai elterjesztése terén, és egyben új alapokra helyeztük a fogművek gyártását.

Az elmúlt évek során a 3D nyomtatás a szakmán túl hobbivá, szenvedéllyé is vált számunkra.

Számos hazai és nemzetközi szakmai szervezet munkájába kapcsolódtunk be, melyek egy részében vezető pozíciót is betöltünk. Például alapítói, és elnökségi tagjai vagyunk a Magyar Additív Gyártók Szövetségének.

Nagy odaadással vetettük bele magunkat a 3D nyomtatott ajándéktárgyak, köztük ékszerek készítésébe.

Elsőre meglepőnek tűnhet ez a döntés.

Annak fényében talán már kevésbé, hogy a fogtechnikában és az ékszergyártásban használt technológiák között jelentős átfedés van. Ráadásul, azt szokták mondani, hogy a fogtechnika kb. 10 évvel jár az ékszeripar előtt az új technológiák bevezetése terén.

Továbbá, az ajándékokat, ékszereket alapvetően családtagjaink, céges partnereink számára kívántuk elkészíteni.

A pozitív visszajelzések alapján, valamint az ékszeriparban tapasztalható trendek alapján döntöttünk úgy, hogy ezeket szélesebb körben is elérhetővé tesszük.

Amennyiben még nem iratkoztál fel a nyereményjátékra (hírlevélre), de mindenképp esélyt szeretnél kapni, hogy te legyél a 2 medál nyertesének egyike, töltsd ki az űrlapot, segíts kiválasztani a 3 medál közül az egyiket 2. nyereményként és már csak sok szerencsét kívánhatunk a február 7-i sorsoláshoz!

Nyereményjáték hírlevelére feliratkozás