Barion Pixel

Litofán

EMLÉKEK ÚJ MEGVILÁGÍTÁSBAN

A 3D nyomtatással készített litofán termékekben egyszerre jelenik meg a múlt és a jövő, ötvöződik a hagyomány és a modernség.

A porcelánból készített litofán a 19. században került bevezetésre és gyártásának az elmúlt másfél évszázadban jelentős hagyománya alakult ki.

A technika fejlődése fokozatosan segítette elő szélesebb körű elterjedését, melynek legújabb képviselője a jövő egyik meghatározó technológiájának tekintett 3D nyomtatás.

A litofánba ágyazott képek jellemzően múltbeli pillanatokat, emlékeket örökítenek meg.

A megvilágított állóképpel, illetve lámpával meghitté teheted otthonodat, míg a kulcstartó – a mindennapos használaton túl – esküvői köszönetajándéknak is egy kiváló választás. A gyermeked kedvenc figurája vagy tárgya képével ellátott éjjeli fény pedig megnyugvást és biztonságérzést teremthet számára.

KÜLDD EL KEDVENC FÉNYKÉPEIDET

és mi elkészítjük a kiválasztott ajándéktárgyakat, legyen szó kulcstartóról, állóképről, éjjeli fényről vagy egy lámpáról!

A litofán termékek gyártására alapvetően két eljárást használunk: az általánosan elterjedt és alkalmazott szálhúzásos eljárást és a polimerizációs eljárást (ezekről részletesebben a technológia részben olvashatsz).

A szálhúzásos eljárás során biológiailag lebomló anyagot (PLA) alkalmazunk. Már ezzel az eljárással is szép megjelenésű, meglehetősen részletgazdag termékek állíthatók elő.

A polimerizációs eljárással, melynek alapanyaga a műgyanta, finomabb kidolgozású, kifejezetten elegáns megjelenésű termékek készíthetők.

ÍZELÍTŐ KÍNÁLATUNKBÓL