Barion Pixel
Egy különleges, egyedi ékszerrel nem csak ajándékot adsz! Életérzést is!
Webshop

Amikor közeledik a Valentin nap, nem is olyan könnyű eldönteni, mivel vehetnénk le a lábáról azt, aki fontos nekünk. Ne legyen tucatáru, ne legyen az unalomig ismert sablonajándékok egyike, de olyasmi se, ami bármikor szembejöhet vele az utcán. Legyen ötletes és személyes, és persze jó lenne az is, ha egy kis érzelmi töltettel is rendelkezne.

Minél többet gondolkodsz, annál lehetetlenebbnek tűnik a küldetés?

Egy különleges, egyedi ékszerrel nem csak ajándékot, törődést is adsz! A 3D nyomtatással készülő titánékszerek elkészítésekor az vezérelt minket, hogy olyan ékszert hozzunk létre, ami képes átadni egy érzelmet, egy történetet. Valójában az ajándékot a köztetek lévő kapcsolat tölti fel érzelmekkel, és ezért fogja levenni a lábáról a kedvesedet, függetlenül az érdeklődési körétől vagy a stílusától.

Ismered a 3D nyomtatással készült titánékszereket? Semmi gond, ha még nem hallottál róluk, hiszen egy különlegességről, a fém és a jövő technológiájának találkozásáról van szó, ami az ékszeriparban néhány évvel ezelőtt még merész álomnak számított!

Miről is szól ez a történet?

Egy ékszernek nemcsak az anyaga a fontos, hanem az egyedisége, a különlegessége, a személyre szabottsága is. A 3D nyomtatás olyan egyedi, komplex formájú tárgyak gyártását teszi lehetővé, ami korábban nem volt lehetséges. A 3D nyomtatás lebontja azokat a formai korlátokat, amelyek a hagyományos technológiák sajátjai, és engedi szárnyalni képzeletünket.

A titán pedig az egyetlen elem, amely a szépség, a szilárdság, a könnyű súly és a biokompatibilitás egyedülálló kombinációját kínálja. Tökéletes alapanyag egy egyedi ékszerhez.

A titán kemény és ellenálló fém, nehezen karcolódik, kopik és törik, ezért is készül titánból a tengeralattjárók és az űrrepülőgépek szerkezetének nagy része. A gyógyászatban az implantátumok készítésére használják, hiszen a titánt elfogadja az élő szervezet. A kidolgozott fém szépsége és bőrbarát tulajdonsága miatt az ékszeripar is kivetette rá a hálóját, de éppen legendás keménysége miatt sokkal nehezebb megmunkálni, mint mondjuk az aranyat vagy az ezüstöt. Emiatt a titánékszerek formavilága jellemzően egyszerűbb volt a nemesfémből készültekénél.

A 3D nyomtatás révén ezek a korlátok lebomlanak, lehetővé téve a titánékszerek szépségének kibontakoztatását. Az így készült ékszer egy különleges technológia és egy különleges fém, valamint a tudomány és a művészet házassága.

A titánékszer 3 kivételes tulajdonsága:
  1. Nyugodtan viselheti az is, akinek fémallergiája van.
  2. Könnyű, tömege kb. a fele a nemesfémből készült ékszerekének.
  3. Ellenáll a korrózióval, a tengervízzel, a klórral, a lúgokkal, a savakkal szemben (még a királyvíz sem oldja). Nem színeződik el, nem mattul. Nincs szükség rendszeres, speciális ápolásra sem.

Valentin napi ajándék, ami megdobogtatja a szívet

Mi teszi a 3D nyomtatással készülő, egyedi ékszert tökéletes Valentin napi ajándékká?

Tudod, aki átlagos ékszert ad, az átlagos figyelmet is kap. Ez az egyedi ékszer azt mutatja a megajándékozott személy számára, hogy gondosan, személyre szabottan került kiválasztásra.

– Különleges, egyedi ékszer, ami kiemeli viselőjét a tömegből.

– Visszafogott, eleganciát és minőséget sugárzó darabok.

– Minden nap hordható ékszer, amely bátran viselhető mindenhol (uszodában, tengerparti nyaraláskor).

– Nem kell tartani az elhasználódástól, egy életen át kitart.

– Azok számára is telitalálat, akik évek óta nem mernek ékszert viselni a fémallergiájuk miatt.

– Szeretetteljes üzenetet ad át: ez a kapcsolat egyedülálló, figyelek rád, harmóniában vagyunk.

Tedd emlékezetessé az idei Valentin napot!

Számos esetben a Valentin napi ajándékok ott siklanak félre, mikor az egyik pár egy átlagos, személytelen ajándékot ad a másiknak. Ő ebből azt a következtetést vonja le, hogy a párja nem figyel rá, hogy ő már kevésbé fontos a párja számára. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy azt mondd el az ajándékoddal, amit szeretnél!

Tavaly egy nappal Valentin nap előtt vetted meg az ajándékot? Idén dönts időben, rendeld meg most!